Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0183-303634
  • info@kafia.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Verhuizing Kant Financieel Advies

Per 1 januari 2020 zijn wij met ons kantoor verhuist naar De Hoogjens 1a in Sleeuwijk. Het vorige kantoor voldeed niet meer volledig aan onze verwachtingen. Gezien de positieve reacties van onze relaties merken wij dat dit een goede beslissing is geweest. 

Naast de fysieke verhuizing hebben wij ook onze website www.kafia.nl vernieuwd.  U kunt gemakkelijk uw polismap inzien, uw beleggingen bij Scildon en NNEK raadplegen en inzgke in uw eigen financiën indien u gebruik maakt van een uitgebreid nazorgabonnement voor hypotheken, vermogensopbouw of blijvend financieel inzicht. 

Via onderdeel klantenservice kunt u eenvouding wijzigingen doorgeven, schademelden, afspraak met ons maken en verzekerde sommen controleren voor uw woning- en inboedelverzekering.

We hebben er bewust voor gekozen meer aandacht te geven aan hypothecaire geldlening. U kunt nu meer informatie terugvinden over hypotheekrente (aanmelden rentealert), maximale lening en berekening voor verschuldigde boeterente etc. 

Uiteraard kunt u ons nog geween bellen en helpen wij u zoals u gewend bent.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 02-03-2020. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.