Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0183-303634
  • info@kafia.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Waarom biedt Kant Financieel Advies vermogensbeheer aan?

Naast advisering in verzekeringen en hypothecaire geldleningen bieden wij ook financiële planning aan. Bij planningen komt vaak naar voren dat het aanwezige vermogen niet toereikend is om wensen te vervullen. Om relaties hierbij te helpen wordt er vermogensbeheer aangeboden.
Vermogen kan op meerdere manieren worden opgebouwd. Via sparen (spaarrekeningen met variabele en vast rente (deposito’s), investeren in beleggingsfondsen en aankopen van vastgoed etc. Elke vorm van vermogensopbouw kent zijn risico’s. Voor sparen geldt een lager risico dan bij deelname in aandelenfondsen.
Kant Financieel Advies Beheer beschikt over de benodigde vergunningen om te mogen adviseren over vermogensopbouw via spaarrekeningen en beleggingsfondsen. Wij adviseren niet in losse aandelen.

De aangeboden diensten:

Vermogensbeheer via sparen
Wij bieden spaarproducten aan van Nationale Nederlanden en Brand New Day.

Vermogensbeheer via beleggingsfondsen
Wij bieden vermogensbeheer aan via Scildon, Noord Nederlands Effecten Kantoor en Comfort Vermogensbeheer.


Scildon is een levensverzekeraar. Via levensverzekeringen wordt vermogensopbouw aangeboden. Kant Financieel Advies kiest samen met relatie in welke beleggingsfondsen wordt geïnvesteerd.

Meer info:

https://www.scildon.nl/vermogensopbouw/vrij-vermogen/ 

Sparen of beleggen wat is uw keuze?

httpshttps://youtu.be/fTBWXN9fgrg://youtu.be/fTBWXN9fgrg

Noord Nederlands Effectenkantoor (NNEK) is een vermogensbeheerder. Via een effectenrekening wordt vermogensopbouw aangeboden. NNEK is verantwoordelijk voor het vermogensbeheer en maakt de keuzes in welke beleggingsfondsen wordt belegd.

Meer info:

https://www.nnek.nl/

https://nnek.webinargeek.com/webinar/replay/oQ1Wa8iiris/

Comfort Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder die voornamelijk vermogen beheert voor particulieren.  Comfort Vermogensbeheer BV is verantwoordelijk voor het vermogensbeheer en maakt de keuzes in welke beleggingsfondsen wordt belegd.

Meer info:

https:/https://www.comfortvermogensbeheer.nl//www.comfortvermogensbeheer.nl/